AK Partili Mahir Ünal Kahramanmaraş’ta

Kahramanmaraş (SHA) – Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Grup Başkanvekili Mahir Ünal, memleketi Kahramanmaraş’ta incelemelerde bulundu.

AK Partili Mahir Ünal Kahramanmaraş’ta

İlk olarak Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’u makamında ziyarete den Mahir Ünal, yıkım çalışmaları başlayan valilik meydanı gezerek, cadde üzerinde bulunan esnaflarla sohbet etti. İncelemeler sırasında konuşan Ünal, “Eski şehir kültürümüzde var olan çarşı anlayışı, alışveriş merkezi anlayışından çıkıp, bedesten anlayışıyla tekrardan dönen ve şehirde yaşayan insanların bu meydanda bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri hem kültür sanat faaliyetlerine katılacaklar ve hem alışverişlerini yapacaklar, hem de Kahramanmaraş şehir mimarisinin somutlaşmış haline de burada inşallah ortaya çıkacak. Bu açıdan bu meydan projesi çok önemli. Şimdi inşallah daha önce emniyet müdürlüğü vardı biliyorsunuz. Emniyet müdürlüğünü yıkarak belediyenin karşısına meydan yaptık, oraya bir de cami yapıldı ki şimdi orası da bir gençlik merkezine dönüştürülecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.