Bakan Kirişçi’ye Kahramanmaraş Heyetinden Ziyaret!

Kahramanmaraş Heyeti, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bakan Kirişçi’ye Kahramanmaraş Heyetinden Ziyaret!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan heyette, AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, İç İşleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Milletvekilleri Habibe Öçal, Ahmet Özdemir ve Cihat Sezal, AK Parti MKYK Üyesi Türk İslam Karakoç, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur, İl Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı ve il başkan yardımcıları yer aldı.

Gerçekleştirilen ziyaretin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Tarım ve Orman Bakanımız, hemşehrimiz Sayın Vahit Kirişçi’ye Kahramanmaraş heyeti olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Nazik kabulleri için Sayın Bakanımıza hemşehrilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.