MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığına yeniden seçilen Hüseyin Vahit Demiröz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Hayrettin Güngör, “Sayın Vahit Demiröz ve yönetimine başarılar diliyoruz” dedi.

CHP'li vekil Suiçmez'den Adalet'in mülakat sonuçlarına tepki CHP'li vekil Suiçmez'den Adalet'in mülakat sonuçlarına tepki

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile MHP İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz ve yönetimiyle bir araya geldi. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Dr. Tuba Köksal ve Prof. Dr. Mehmet Şahin ile AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel’in de yer aldığı ziyarette, MHP İl Başkanlığına yeniden seçilen Vahit Demiröz’e hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Hayrettin Güngör, “Cumhur İttifakımız Milliyetçi Hareket Partisi’nin İl Başkanlığına yeniden seçilen Sayın Vahit Demiröz ve yönetimine başarılar diliyoruz. Kahramanmaraş’ımızın geleceği için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.