İYİ Parti'den istifa.

Elbistan Belediyesi İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Zeynel Er, AK Parti meclis üyeliğine geçti. Er’e AK Parti rozeti, Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç tarafından takıldı.

İYİ Parti'den istifa.

İyi Partili Elbistan Belediye Meclis üyesi Zeynel Er, Ak Partiye geçti. Haberi ise Ak Parti Elbistan İlçe Başkanı Ahmet Tıraş duyurdu. İyi Parti grubundan istifa eden Meclis üyesi Er, Ak Parti meclis üyeliğine geçti. Rozetini ise Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ile Ak Parti Elbistan İlçe Başkanı Ahmet Tıraş taktı. 

Ak Parti Elbistan İlçe Başkanı Ahmet Tıraş, rozet töreninde yaptığı konuşmada "Partinin İyisi kötüsü olmaz. Milletin derdiyle dertleneni umursamayanı , halkına yakını - uzağı , sorun değil çözüm üreteni olur. Ayrıca bir insan kendini nereye ait hissediyorsa, orada mutludur. Meclis üyesi Zeynel Er, artık meclis çalışmalarında Ak Parti meclis üyesi olarak halkına hizmet etmeye devam edecek. Hayırlı olsun "dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.