ÖZTUNÇ: “ÇALIŞAN HER PERSONEL GÖREVİNE DEVAM EDECEK!”

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Elbistan İlçe Başkanlığı’nda basın mensuplarının karşısına geçen Kahramanmaraş Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, son günlerde yoğun bir şekilde dolaşıma sokulan ‘Ali Öztunç başkan olunca belediye çalışanlarını işten atacak’ iddialarını sert bir dille yalanlarken, “Biz anketlerde önde çıktıkça şaşırıyorlar, ne yapacaklarını bilmiyorlar. Kazanacağımı gördükçe her türlü iftirayı atıyorlar, yalan söylüyorlar, dedikodu yapıyorlar. Yapsınlar korkunun ecele faydası yok” dedi.

ÖZTUNÇ: “ÇALIŞAN HER PERSONEL GÖREVİNE DEVAM EDECEK!”

Sözlerine Millet İttifakı Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy ile çarşı ve pazarda esnaf ziyaretleri yapacaklarını ve akşam saatlerinde de köylere geçerek toplantılar düzenleyeceklerini hatırlatarak başlayan Ali Öztunç, daha önce CHP’ye oy vermemiş çok sayıda insanın ‘bu sefer Atom Karınca Ali Öztunç’u destekleyeceğiz’ dediğini vurguladı.

Anketlerde önde olan tarafın oluşturulmaya çalışılan algının aksine kendileri olduğunu belirten Öztunç’un konuşmasından öne çıkan satırlar şu şekilde;

“Anketlerde çok yüksek çıkıyoruz. Dün bir kanal Kahramanmaraş merkezde vatandaşlara seçimini sordu, birinci çıktık. Tabii ben yüksek çıktıkça ne yapacaklarını şaşırıyorlar, kazanacağımızı gördükçe her türlü iftirayı atıyorlar, korkuyorlar. Korksunlar korkunun ecele faydası yok. Bu seçimi alıyoruz. Elbistan’da Abdullah Paksoy, Kahramanmaraş’ta Ali Öztunç olarak alıyoruz seçimi.”

“SANDIK GELDİ, AK PARTİ YİNE PİYASAYA ÇIKTI!”

“Elbistan demişken sayemizde Elbistan’a da hizmet gelmeye başladı. Ah sandık sen nelere kadirsin! Sandık geldi AK Parti yine piyasaya çıktı. 10 yıl önce Tayyip Bey gelip bir parmak balı Elbistanlının ağzını sürüp gitmişti. 10 yıldır ortalıkta yoktular. Şimdi asfalt, yama, kaldırım yapmaya çalışıyorlar ama artık ne yaparlarsa yapsınlar Elbistanlılar artık 10 yıl önceki hatalara düşmeyecek. AKP ve MHP’li vekiller şimdi şehri dolaşıyor. Afşin-Elbistan Termik Santrali işçileriyle buluşup çeşitli vaatlerde bulunuyorlar şöyle yapacağız böyle yapacağız; günaydın! Ben Meclis’i Kahramanmaraş’ın sorunlarıyla inletirken nerelerdeydiniz? Seçim geldi de mi aklınız başınıza geldi.”

“SEÇİM VAR DİYE Mİ TELEFONLARINIZ AÇIK?”

“Ceyhan Nehri kirli dedim bas bas bağırdım anlattım durdum Ceyhan temizlendi sayemde. Afşin Elbistan Termik Santrali özelleştirilirken yapmayın etmeyin dedim şimdi akıllarına orada çalışan işçiler geldi neden çünkü oy lazım. Şeker Fabrikası özelleştirilirken yapmayın dedik, eylem yaptık, tavır geliştirdik. Tık yoktu AK Partililerde şimdi bakıyorum bu vekiller fabrika hakkında konuşuyor. 160 bin ton pancar tarlada kaldığında bir tek ben konuştum. Pancarı aldım Meclis’e götürdüm. Elimde pancar Meclis Genel Kurulu’nda pancar üreticisi için konuşurken neredeydiniz ey AK Partili vekiller. Pancar üreticisi sayemizde ürününü fabrikaya gidip satabildi. 90 bin kişi burada sudan zehirlendiğinde adımı atmayan AK Parti vekilleri bugün neden geliyorsunuz? Oy için mi? Vatandaşın telefonlara çıkmayan, arayanın ulaşamadığı AK Parti Milletvekilleri seçim var diye mi açık telefonlarınız? Bir gün bakıyorum bakan geliyor bir gün bakıyorum cumhurbaşkanı yardımcısı geliyor bir gün eski bakan geliyor gidiyor şaşırdılar utanmasalar ellerinden gelse Tayyip Erdoğan’ı burada oturtacaklar seçim sonuna kadar. “

“YAPACAĞIZ EDECEĞİZ, ERCİYES’İN KARI GİBİ HİÇ ERİMİYORLAR”

“AK Parti’nin Elbistan Adayı Sayın Mehmet Gürbüz, genç bir arkadaşımız iyi bir çocuk bir şey demiyorum. ‘Yeni bir Elbistan kuracağım, sekiz yıldır Elbistan’a hizmet gelmedi’ diyor. Mehmet Bey sekiz yıldır Elbistan’ı AK Parti yönetiyor kardeşim. Senin aday olduğun partinin belediye başkanı vardı. CHP yönetmiyordu. O kadar uzakta kalmışsın ki Balıkesir’de, Elbistan’ı kimin yönettiğini bile bilmiyorsun, unutmuşsun. ‘Yeni bir kalkınma paketi hazırlayacağız’ diyor Sayın Mehmet Gürbüz. Bismillahirahmanirrahim. Yeni kalkınma paketini hazırla hazırla bitiremediniz. Erciyes dağı gibi bunlar Erciyes dağının karı gibi bir türlü erimiyor. Sürekli yeni paket hazırlıyoruz, yeni yatırım yapacağız, Elbistan bölgenin en büyük şehri olacak, Mahir Ünal zaten Elbistan’dan çıkmıyor. Ne yaparsanız yapın Elbistan’da Abdullah Paksoy, Büyükşehirde Ali Öztunç kazanıyor. Bitti.”

“NAMUSUYLA ÇALIŞANIN EKMEĞİYLE OYNAMAM”

“Bir başka husus şu ki, Kahramanmaraş’ta bir yaygara çıkartmışlar işçiler ve belediye çalışanları arasında, ‘Ali Öztunç seçimi kazanırsa belediye personeli işinden olacak’ diye. Açık açık söylüyorum Ali Öztunç seçimi kazanırsa ki kazanıyor; hiçbir belediye personeli işinden olmayacak, ekmeğinden olmayacak. İşe gelmeden maaş alan belediye personeline, sadece bankamatikten para çeken personele gereken yapılacak. Ama namusuyla alnının teriyle çalışan hiçbir belediye personelinin ekmeğiyle oynamam. Oynatmam da. Hiçbir personele şurada miting var gidin demem, zorunluluk getirmem. İşe adam alırken de AK Parti İl Başkanı gibi CHP İl Başkanı liste gönderemeyecek. AK Parti Elbistan İlçe başkanı gibi CHP Elbistan İlçe Başkanı bana liste gönderemeyecek. Kimin hakkıysa liyakatle işe alınacak.”

“BUGÜNE KADAR YANINIZDA KİM VARSA ONA SAHİP ÇIKIN”

“Elbistanlı hemşerilerim, Kahramanmaraş coştu. Kahramanmaraş’ta gerçekten çok ciddi oy alacağız. Andırın öyle. Çağlayancerit uçmuş gitmiş. Elbistanlı hemşerilerime sesleniyorum, bana sahip çıkmaya devam edin. Seçim gelene kadar Elbistan’ı bilmeyen, Elbistan’a gelmeyen, ağzına almayanlar bugün gelmiş oy istiyor. Kanmayın, bugüne kadar yanınızda kim varsa ona sahip çıkın.“

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.