Şahin, “Sürecimiz devam ediyor”

Şahin, “Sürecimiz devam ediyor”

Kahramanmaraş (SHA)-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş 28. Dönem Milletvekili Adayı Doç.Dr. Turan Şahin, tamamlanan 15 Mayıs seçimleri sonrası itiraz sonrası sürecin devam ettiğini söyledi.
Turan Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Değerli Kahramanmaraşlı hemşehrilerim liderimizin takdir ve tensipleriyle 28. dönem MHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı olarak bir yola çıkmıştım. Seçim sürecimiz boyunca partimizi anlatmaya, kararlılığımızı vurgulamaya, millet ve devletin bekası için var gücümüzle mücadelemize devam edeceğimizi ifade ettim. Deprem bölgesi olması hasebiyle hassas ve titizlikle yürüttüğümüz seçim çalışmalarımızın sonunda 16 bin geçersiz sayılan oyun sonuca etki durumu yüksek olduğu için seçim kuruluna itirazda bulunduğumuzu belirtiyorum. Sürecimiz devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla arz ederim” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.