Zengin: “Tüm Şehirlere Örnek Olacak Çalışmalar Yapılıyor”

Halk otobüsçüleri temsilcileri ve oda başkanlarıyla bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zengin, “Kahramanmaraş’ta diğer belediyelere öncülük edecek çalışmaların hayata geçirildiğine şahit olduk” dedi.

Zengin: “Tüm Şehirlere Örnek Olacak Çalışmalar Yapılıyor”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından oda başkanları ve bölge şehirlerde faaliyet gösteren halk otobüsü temsilcileri ile bir toplantı düzenlendi. Gerçekleştirilen programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, İç İşleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, MKYK Üyesi Mustafa Yel, AK Parti Milletvekili Cihat Sezal, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ilçe belediye başkanları ile oda başkanları yer aldı.

Kahramanmaraş’tan Örnek Proje

Kahramanmaraş’ta esnafa ilişkin sağlanan desteklerin diğer belediyelere örnek olması gerektiğini ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, “Bugün özellikle şoför esnafımızın taleplerini dinlemek için buradayız. Özellikle saha ziyaretlerimizde esnaflarımızla bir araya gelmeye ve onlarla istişareler yapmaya gayret gösteriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, vatandaşlarımızın ve esnafımızın sorunlarını çözmek ve taleplerini karşılayabilmek için çalışıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş’ta özellikle şoför esnaflarına ilişkin sağlanan desteklerden bahsetti. Kahramanmaraş’ta diğer belediyelere öncülük edecek çalışmaların hayata geçirildiğine şahit olduk. Çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör ve ekibini kutluyorum” dedi. Gerçekleştirilen konuşmaların ardından sektör temsilcilerinin talep ve önerileri dinlendi.

Uyum İçerisinde Çalışıyoruz

Şehirde faaliyet gösteren tüm esnaf odalarıyla uyum içerisinde çalışıldığını vurgulayan Başkan Güngör, “Salgın sürecinden bu yana esnafımızı hiç yalnız bırakmadık. Halk otobüsü esnafımıza ilk aylık destek açıklayan Büyükşehir Belediyesi olduk. Desteklerimiz sürüyor. Şu anda araç başı 5 bin 500 TL desteğimiz var. Yine örnek olacak bir çalışmayı daha hayata geçirdik. Şoför esnafımızın aylık akaryakıt fiyat farkını da ödeyeceğiz. Meclisimizden kararı aldık. Şehrimize, esnafımıza hayırlı olsun. Tüm esnaf odalarımızla birlikte şehrimiz için uyum içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.