24. Golf Mad Golf Turnuvası Antalya'da başladı

- Golf Mad Türkiye Direktörü Bekir Kara:"Dünyanın dört bir yanındaki 22 ülkeden 160 golfçü mücadele ediyor. Turnuvada çok ünlü isimler var"

24. Golf Mad Golf Turnuvası Antalya'da başladı

ANTALYA (AA) - Antalya'da Golf Mad tarafından düzenlenen, profesyonel ve amatör sporcuların katıldığı "24. Golf Mad Golf Turnuvası" başladı.

Belek Turizm Merkezi'nde bulunan Antalya Golf Kulübünün Sultan ve Pasha sahalarında gerçekleştirilen organizasyonda, Carly Booty, Danny Heard, Anton Bobrik, Nick Baron, Alex Murrelly, Mutlu Güner, Bülent Altıntaş, Sinan Çağlayan, Ulaş Karataş, Cahit Kaya gibi profesyonel golfçüler mücadele ediyor.

Golf Mad Türkiye Direktörü Bekir Kara, önemli bir turnuvaya ev sahipliği yaptıklarını belirterek, "Dünyanın dört bir yanındaki 22 ülkeden 160 golfçü, 60 bin avroluk para ödülü için mücadele ediyor. Turnuvada çok ünlü isimler var. Turnuva yağmur ile başladı ama hava şartları çok uygun." dedi.

Zorlu geçmesi beklenen turnuvayı birinci tamamlayana 5 bin avro ödül verileceğini kaydetti.

Profesyonel ve amatörden oluşan 40 takım, 4 gün sürecek turnuvada birinci olabilmek için yarışacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.