Afjet Afyonspor: 7 Kahramanmaraşspor: 0

Kahramanmaraş (SHA) – TFF. Spor Toto 2. Kırmızı Gurupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, deplasmanda karşılaştığı Afyonspor’a 7-0 mağlup oldu.

Afjet Afyonspor: 7 Kahramanmaraşspor: 0

Lig'de son sırada yer alan Kahramanmaraşspor 15. haftasında Afjet Afyonspor’a farklı yenildi. Zafer Stadyumun oynan karşılaşmayı Hakem Ferhan Kestanlıoğlu yönetti. 
Ev Sahibi Afjet Afyonspor karşılaşmaya hızlı başladı. 7. dakikada Afjet Afyonspor takımından Fatih Aktay takımının ilk golünü kaydetti. 1-0 golden sonra ataklarını hızlandıran Afjet Afyonspor 15. dakikada Fatih Aktay’ın ikinci golü ile skoru 2-0’a getirdi. Gollerden sonra rakibi daha da bunaltan Afjet Afyonspor 41. dakikada Doğukan Emeksiz ile skoru 3-0’a getirdi. İlk yarı Afjet Afyonspor’un 3-0 üstünlüğü ile tamamlandı. 
İkinci yarıda Afjet Afyonspor yine Doğukan Emeksiz’in golü ile skoru 4-0 ‘a getirdi. 55. dakikada Hakem Afjet Afyonspor lehine penaltı noktasını gösterdi. Takımın golcü ismi Erhan Şentürk takımını 5-0 öne geçiren penaltıyı gole çevirmesini bildi. 71. dakikada Celal Hanalp Afjet Afyonspor’un 6. golüne, 79. dakikada İlke Tankul 7. golüne imza attı. 
Karşılaşmada başka gol olmayınca Afjet Afyonspor ligin son sırasında bulunan Kahramanmaraşspor’u 7-0 farklı mağlup ederek puanını 25’e çıkardı. Kahramanmaraşspor ise, 3 puanda kaldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.