Andırın Yeşildağspor, Develi Spor’u konuk edecek 

Kahramanmaraş/Andırın (SHA) -Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele eden Kahramanmaraş ekibi Andırın Yeşildağspor evinde Kayseri ekibi Develispor’u konuk edecek.  

Andırın Yeşildağspor, Develi Spor’u konuk edecek 

BAL’da İlk yarının son maçında Andırın Yeşildağspor 26 Aralık Pazar günü saat 14.00'de Develispor'u konuk edecek. Bölgesel Amatör Lig 3.Bölge 3.Grupta ilk yarının son maçı olan 9.haftada Andırın Yeşildağspor Andırın İlçe stadında 26 Aralık Pazar günü saat 14.00'de Develispor'u konuk edecek. Andırın Yeşildağspor, Develi Spor maçını Enes Ahi yönetecek. Bu karşılaşmada   Özcan Şimşek 1. Yardımcı Hakem, Abdullah Özcan ise 2. Yardımcı Hakem olacak. Osman Yener'de karşılaşmanın Dördüncü Hakemi olarak görev yapacak. Bir maçı eksik olan Andırın Yeşildağspor, 3 puanla 9.sırada yer alırken, 15 puanı bulunan Develi Spor ise 3.sırada yer alıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.