Antalyalı başpehlivan Orhan Okulu 2'de 2 yapmanın sevincini yaşadı

ANTALYA (AA) - Muratpaşa Belediyespor başpehlivanı Orhan Okulu, Antalya'daki 22. Kumluca Yağlı Güreşleri'nin ardından Bursa'da 59'uncu Çalı Güreşleri'nde de altın kemeri kazanarak dikkati çekti.Muratpaşa Belediyesinden yapılan...

Antalyalı başpehlivan Orhan Okulu 2'de 2 yapmanın sevincini yaşadı

ANTALYA (AA) - Muratpaşa Belediyespor başpehlivanı Orhan Okulu, Antalya'daki 22. Kumluca Yağlı Güreşleri'nin ardından Bursa'da 59'uncu Çalı Güreşleri'nde de altın kemeri kazanarak dikkati çekti.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle 2020'de yapılmayan yağlı güreşlerde yeni sezon Nilüfer Belediyesince düzenlenen Çalı Güreşleriyle devam etti.

Dünkü finalde Ali Gürbüz'ü yenen Okulu, 59. Çalı Güreşleri'nde de başpehlivanlığı kazandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen, Kumluca Güreşleri'nin ardından sezonun ikinci güreşinde de altın kemeri alarak 2'de 2 yapan Okulu, "Kırkpınar öncesi birinci oldum. Çok mutluyum." ifadesini kullandı.

Başpehlivan Okulu, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Uysal da Bursa'dan da altın kemerle dönen Okulu'yu kutladı ve başarılarının devamını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.