Antalyaspor'da ikinci yarı hazırlıkları

ANTALYA (AA) - Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Kulübün açıklamasında, devre arası kampını Belek'te sürdüren Antalyaspor'da futbolcuların, günün ilk antrenmanına koşu ve ısınma...

Antalyaspor'da ikinci yarı hazırlıkları

ANTALYA (AA) - Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor.

Kulübün açıklamasında, devre arası kampını Belek'te sürdüren Antalyaspor'da futbolcuların, günün ilk antrenmanına koşu ve ısınma hareketleri ile başladığı, daha sonra pas çalışması yaptığı bildirildi.

Açıklamada, teknik direktör Bülent Korkmaz yönetimindeki idmanda futbolcuların, pas organizasyonunun ardından 2 gruba ayrıldığı, bir grubun minyatür kaleli alanda, diğer grubun ise kalecilerin bulunduğu alanda kuvvet ve dayanıklılık amaçlı bire bir mücadele çalıştığı ifade edildi.

Futbolcuların zorlu antrenmana rağmen neşeli çalıştıkları belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
AntalyasporAntalyaKamp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.