Ayak Tenisi Dünya Festivali Alanya'da başladı

Ayak Tenisi Dünya Festivali Alanya'da başladı

ANTALYA (AA) - Ayak Tenisi Dünya Festivali, 12 ülkeden 250 sporcunun katılımıyla Antalya'nın Alanya ilçesinde başladı.

Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu ve Türkiye Ayak Tenisi Federasyonunun, Atatürk Spor Salonu'nda düzenlediği organizasyonda sporcular, kadın ve erkeklerde tek, çift, 3'lü ve karışıklar kategorisinde mücadele ediyor.

Organizasyona Türkiye'nin yanı sıra Romanya, Moldova, Danimarka, Slovakya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Pakistan, Irak, ABD, Fransa, Macaristan ve Arnavutluk'tan sporcular katılıyor.

Türkiye Ayak Tenisi Federasyonu Başkanı Mustafa Sunkur, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'de ilk kez dünya festivalini Alanya'da gerçekleştirdiklerini söyledi.

Maçların güzel bir atmosferde geçtiğini belirten Sunkur, "Tribünler dolu. Alanya'yı ayak tenisinin başkenti diye nitelendirebiliriz. Burada daha önce Avrupa festivali yapmıştık. Mayısta da üniversitelerarası Türkiye festivalini Alanya'da yapacağız." diye konuştu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.