Denizlispor'da Hatayspor maçı hazırlıkları

- Teknik direktör Osman Özköylü: "Rakibimizi doğru şekilde analiz edip, sahada doğru futbolu oynayarak, bu maçtan üç puanla ayrılmak istiyoruz"

Denizlispor'da Hatayspor maçı hazırlıkları

DENİZLİ (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Osman Özköylü, Hataysor'u taraftarları önünde yenmek istediklerini söyledi.

Yeşil-siyahlılar, yarın Hatayspor'u konuk edecekleri maçın hazırlıklarını, Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanla tamamladı.

Teknik direktör Osman Özköylü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci hafta deplasmandaki Adana Demirspor galibiyetinin takımı motive ettiğini söylerken, Hatayspor karşısında da kazanmak istediklerini kaydetti.

Hatayspor'u yenerek galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirten Özköylü, "Rakibimizi doğru şekilde analiz edip, sahada doğru futbolu oynayarak, bu maçtan üç puanla ayrılmak istiyoruz. Oynayacağımız her maç, hangi hedefe ulaşacağımız konusunda bize yön gösterecek. İnşallah Hatayspor maçını kayıpsız bir şekilde atlatırsak, ilerisi için daha önemli adımlar atabiliriz." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.