Hatayspor-Altay maçının ardından

- Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan:"Açıkçası üzücü bir sonuç"

Hatayspor-Altay maçının ardından

HATAY (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında sahasında Altay'a 1-0 yenilen Atakaş Hatayspor'un teknik direktörü Ömer Erdoğan, maçın bu skorla sonuçlanmasını istemediklerini ve beklemediklerini söyledi.

Erdoğan, Yeni Hatay Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, bugün karşılarında direnen ve oynamaya çalışan bir rakip gördüklerini belirtti.

Maça çok iyi başlamadıklarını ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti:

"Özellikle rakibin 5-4-1 şeklinde bizi karşılaması birinci bölgede iyi savunma yapması bizim orada daha çok fazla topa sahip olup çabuk yön değiştirip, daha fazla pas aralarında buluşup, bireysel yetenekli oyuncularımızın daha çok fazla sorumluluk alıp bu şekilde hücum yapmaya çalışmayı denememiz gerekiyordu. Tam tersine çok yüksek toplarla açıkçası Altay'ın tam istediği şekilde oynadık. Belki rakibimize fazla pozisyon vermedik ama Kappel'in orada bir anlık defansta işte top kaybı sonrası yanlış pozisyon alması 1-0 geriye düşmemiz bizim işimizi daha da zorlaştırdı. Çünkü zaten çok kalabalık bir şekilde savunma yapan bir takımı daha da istekli, arzulu bir savunma yapmasına açıkçası neden olduk."

Erdoğan, ikinci yarı oyuncu değişiklikleri ve taktiksel değişikliklerle hücum anlamında daha etkili olduklarını kaydetti.

İkinci yarıda kaçırdıkları pozisyonları olduğunu aktaran Erdoğan, şöyle devam etti:

"Açıkçası üzücü bir sonuç. Çünkü oyuncularıma da söylediğim şey maçtan önce son 4 maçta alabileceğimiz en fazla puanı alıp en iyi yerde bitirebilmeyi hedefliyorduk. Bu da bizim için 6,7,8 olur ama daha altlarda olmasını istemiyorum açıkçası çünkü sezonun tümünü değerlendirdiğimiz zaman iyi bir sezon başlangıcı yaptı. Bazı sezon içerisindeki dalgalanma sonucu üst gruptan biraz aşağı kaydık ama her hafta bir fırsat vardı. O fırsatları maalesef değerlendiremedik. Artık bu sezonu en iyi şekilde bitirmeye çalışacağız."

Erdoğan, şampiyonluğundan dolayı Trabzonspor camiasını da tebrik etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.