Hatayspor-Antalyaspor maçının ardından

- Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan: "Omuzlarımızdan galip gelmenin yükü kalktığı için çok mutluyuz" - Fraport TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal: "İyi oynayarak değerlendirebilirdik"

Hatayspor-Antalyaspor maçının ardından

HATAY (AA) - Süper Lig'in 36. haftasında Fraport TAV Antalyaspor'u sahasında 3-2 yenen Atakaş Hatayspor'un teknik direktörü Ömer Erdoğan, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Erdoğan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik etti.

Rakiplerini iyi analiz ederek çalıştıklarını belirten Erdoğan, "Önemli bir galibiyet aldık. Özellikle omuzlarımızdan galip gelmenin yükü kalktığı için çok mutluyuz. Rakibimizi analiz ederken özellikle takım halinde topun arkasında bekleyip kazandıkları toplarla Amilton, Serdar, Podolski ve Fredy ile çabuk hücuma çıktıklarını tespit ettik ve ona göre çalışmalarımızı yaptık. Savunmada da rakibimizin savunma hattını 4'lü değil 6'lı blok şeklinde karşılayıp ama savunma arkasına atacağımız toplarla da pozisyona gireceğimizi önceden tespit ettik. Bunun da çalışmasını çok fazla zamanımız olmamasına rağmen özellikle dün son antrenmanda gerçekleştirdik. Neticesinde de bugün özellikle ilk attığımız golde karşılığını aldığımız için çok mutluyuz. Maç tamamen kontrolümüzde gitti ve soyunma odasına 1-0 önde girdik." ifadelerini kullandı.

Ömer Erdoğan, ikinci yarının başında savunmada yaptıkları hatalardan dolayı çok basit gol yediklerini kaydetti.

Oyunun kontrolü kendilerindeyken yedikleri ikinci gol sonrası maçın son dakikalarına sıkıntılı girdiklerini aktaran Erdoğan, "Bu da doğal, futbolun içinde oluyor. Son dakikalarda rakip ister istemez çok risk alıyor ve şuursuz, kontrolsüz saldırmaya çalışıyor. Biz de istemeyerek savunmaya çok gömüldük. Aslında orada da akıllı olsaydık, biraz da topun bizde kalmasını sağlayabilseydik çok rahat bir şekilde 4'ü bulur maçı bitirirdik ama son dakikalar sağ olsun Munir ve savunma oyuncularımız orada iyi savundu ve kritik müdahalelerle 3-2'yi korumayı başardık. Oyuncularımı teşekkür ediyorum önemli bir galibiyet, tebrik ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.


- Ersun Yanal'ın açıklamaları


Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal da iki takımın da iyi oynadığı bir karşılaşmayı geride bıraktıklarını söyledi.

Mücadelede rakiplerine baskı kurduklarını anlatan Yanal, ilk yedikleri golle ilgili hakemi eleştirdi.

Her şeye rağmen ikinci yarının başında golü bulduklarını dile getiren Yanal, "Bunu iyi oynayarak değerlendirebilirdik." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.