Kadın Basketbolu Dayanışma Derneği’nden teşekkür

Kahramanmaraş (SHA) - Kadın Basketbolu Dayanışma Derneği Kahramanmaraş Temsilcisi Serdar Gökçe, Türkoğlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü, Geleneksel Spor Dalları Federasyonu As Başkanı Şahin Hopur’a, spora ve sporcuya verdiği desteklerinden dolayı plaket vererek, teşekkür etti. 

Kadın Basketbolu Dayanışma Derneği’nden teşekkür

Ziyaret sırasında konuşan Kadın Basketbolu Dayanışma Derneği Kahramanmaraş Temsilcisi Serdar Gökçe, “Göreve gelmesi ile birlikte Türkoğlu’nda yaşanan spor atılımları hakkında fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Basketbol Antrenörlük yaparak kız çocuklarımıza güven spor ortamında basketbol öğreten sağlıklı, güçlü ve özgüvenli olmalarını sağlayan alt yapı basketbol antrenörlerimize verdiğiniz ve vereceğiniz destekler için teşekkür ederiz” dedi. 
 “TÜRKOĞLU SPORTİF FAALİYETLERLE DAHA DA GÜZEL”
Gökçe, konuşmasının devamında ise, “Spora verdiği değerle de bilinen Türkoğlu Gençlik spor ilçe müdürümüz ve Geleneksel Spor Dalları Federasyonu As Başkanı Şahin Hopur beyefendi bizleri misafir ettiler. Mükemmel tesislerde sıcak bir aile ortamı oluşmuş 7’den 77’ye herkes salonlarda sahalarda kendisine başarılar dileyip yeni sezon için gerek lig takımı gerekse alt yapı ile ilgili projelerimizi aktardık hem sıcak misafirperverliğine hem de her daim destek olacağını söylemesinden ötürü minnettarız” diye konuştu.
“TÜRKOĞLU İLÇEMİZ VE SPOR SEVERLER İÇİN ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALARIMIZ OLACAK”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkoğlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şahin Hopur ise, “Metropol olma yolunda çalışan ilçemiz Türkoğlu hemşerilerimize ve gençlerimize yönelik hareketli yasam ve tüm ilçemize yönelik yapılması planlanan etkinliklerimizi değerlendirdik. Belediye Başkanımız Osman Okumuş beyefendi de sporu seven bir belediye başkanı, sağ olsun her alanda yardımcı oluyor. Türkoğlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü personellerimiz, Gençlik Merkezi personellerimiz ile birlikte Türkoğlu hemşerilerimize yönelik yapılacak projelerimizi tüm yönleriyle ele alarak verimli toplantı gerçekleştirdik. Türkoğlu ilçemiz için çok güzel çalışmalarımız olacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.