Kahramanmaraş kar voleybolu ile Avrupa Turu’na ev sahipliği yapacak

Kahramanmaraş (SHA) - Kahramanmaraş, bu yıl 18-20 Şubat 2022 tarihlerinde Kar Voleybolu Avrupa Turu’na ilk kez ev sahipliği yapacak.

Kahramanmaraş kar voleybolu ile Avrupa Turu’na ev sahipliği yapacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi organizasyonu ile Spor’da atılım yapan Kahramanmaraş 2022 Kar Voleybolu Avrupa Turu’na Ev Sahipliği Yapıyor. İlk etabı, 18-20 Şubat 2022 tarihlerinde Kahramanmaraş’ın ev sahipliğinde yapılacak Kar Voleybolu Avrupa Turu, 25-27 Şubat 2022 tarihlerinde Ukrayna, 4-6 Mart 2022 tarihlerinde ise İtalya’da devam edip, Kayseri-Erciyes etabıyla sona erecek. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde Yedikuyular da yapılacak Kar Voleybolu 18-20 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleşecek. Avrupa Turu’nun diğer ayağı ise, 4-6 Mart 2022 tarihlerinde İtalya’da yapılacak. Diğer taraftan Kayseri-Erciyes, bu yıl 18-20 Mart 2022 tarihlerinde Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından düzenlenen Kar Voleybolu Avrupa Turu’na 4. kez ev sahipliği yapacak.
CEV tarafından övgüyle bahsedilen Türkiye Voleybol Federasyonu, 2017 yılından bu yana 5 kez Avrupa Turu Etabı ve 2 kez de Türkiye Şampiyonası olmak üzere toplamda 7 kez önemli kar voleybolu organizasyonlarına imza attı. Türkiye, ilki 2018 yılında Avusturya’da yapılan Kar Voleybolu Avrupa Şampiyonası’nda ise kadınlar kategorisinde gümüş madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.