Kahramanmaraşlı madalya avcıları engel tanımadı

Kahramanmaraş (SHA) - Kahramanmaraşlı Sevilay Öztürk, Maderia Adası’nda düzenlenen Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü olarak kürsüde Türk Bayrağı’nı dalgalandırdı.

Kahramanmaraşlı madalya avcıları engel tanımadı

Rahmetli Osman Çullu’nun spor kazanımlarından biri olan ve doğuştan iki kolu olmayan Kahramanmaraşlı sporcu Sevilay Öztürk, her geçen gün başarılarına bir yenisini daha ekliyor. Geçtiğimiz günlerde Paralimpik Yüzme Dünya Serisi’nde bir üçüncülük, üç ikincilik ve bir birincilik olmak üzere toplamda 5 madalya kazanan Sevilay Öztürk, son olarak 16-22 Mayıs tarihleri arasında Maderia Adası’nda düzenlenen Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda dereceye girerek göğüsleri kabarttı. Toplamda 47 ülkeden 380 sporcunun katıldığı şampiyonaya katılan Öztürk, 50 metre serbest stil yüzmede üçüncü oldu. Rahmetli Osman Çullu’nun yetiştirdiği Sevilay Öztürk’ün yanı sıra bir diğer milli sporcu Sümeyye Boyacı ise Avrupa dördüncüsü oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.