Kahramanmaraşspor: 0 Ankaraspor: 1

Kahramanmaraş (SHA) - Kahramanmaraşspor, ligin 10. Hafta maçında karşılaştığı Ankaraspor’a da 1-0 mağlup oldu.

Kahramanmaraşspor: 0 Ankaraspor: 1

2021-2022 Sezonu 2.Lig Kırmızı Grup'ta 10. Haftanın maçında Kahramanmaraşspor ev sahibi olduğu maçta Ankaraspor'a 0-1 mağlup oldu. Bu sezon maçlarını Kahramanmaraş'ta dışında oynayan Kahramanmaraşspor, Ankaraspor maçını Ceyhan İlçe stadında oynadı ve 10. haftayı da mağlubiyetle kapattı.

Sezona mağlubiyetlerle başlayan ve yenilgi serisini sürdürerek ligin dibine demir atan Kırmızı-beyazlılar, 10. Hafta maçında Ankaraspor ile karşı karşıya geldi.  Adana Ceyhan İlçe Stadyumunda oynanan maçta Kahramanmaraşspor, 31. dakikada kalesinde gördüğü golle rakibine 1-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.  Bu sezon oynadığı maçlarda 26 gol yiyen ve rakip kaleye ise sadece 3 gol atan Kaharamanmaraşspor, 10 maçta sıfır çekti.

Kahramanmaraşspor, Ankaraspor karşılaşmasını Bayburt Bölgesinden Murat Türkoğlu yönetti. Gümüşhane Bölgesinden Bülent Korkmaz ile Giresun Bölgesinden Giray Kara yardımcı hakem olurken, Elazığ Bölgesinden Ahmet Turan Timuroğlu ise, dördüncü hakem oldu.

“Kartlar havada uçuştu”

Her iki takımda istekli bir oyunla maça başladı. Baskılı ataklarla yüklenen takımlar gol ararken 33. dakikada Ankaraspor 1-0 öne geçti. İkinci yarı etkili oynayan Kahramanmaraşspor'da 76. dakikada Ramazan direk kırmızı kart gördü. 10 kişi kalan Kahramanmaraşspor oyuna tutnmaya çalışırken 78. dakikada Ankaraspor'da Erdal çift sarıkarttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçın 90+3’cü dakikasında Kahramanmaraşspor golü bulurken, müsabaka hakemi ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.