Kahramanmaraşspor, Sivas Belediye Spor’la karşılaşacak 

Kahramanmaraş (SHA) - TFF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, 3. hafta maçında Sivas Belediye Spor ile karşı karşıya gelecek.

Kahramanmaraşspor, Sivas Belediye Spor’la karşılaşacak 

Kahramanmaraşspor, 2021-2022 Sezonu 2. Lig Kırmızı Grupta 3. Hafta maçında 19 Eylül Pazar günü saat 15.00’de Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde, Sivas Belediye Spor'un konuğu olacak. 
Lider Sivas Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayan Kahramanmaraşspor, 14 Eylül Salı günü Hanefi Mahçiçek stadında yaptığı idmanlarını tamamladı.
“Kahramanmaraşspor puan alamadı”
Kahramanmaraşspor, karşılaştığı Serik Belediyespor ve Etimesgut Belediyespor’a mağlup olurken, ev sahibi Sivas Belediyespor ise, ilk maçta kendi sahasında Turgutluspor'u 2-1, deplasmanda Serik Belediyespor'u da 3-0 mağlup ederek 6 puanla lider. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.