Kahramanmaraşspor-Sivas Belediyespor maçına kar engeli  

Kahramanmaraş (SHA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lige mücadele eden Kahramanmaraşspor, 26 Ocak Çarşamba günü evinde konuk edeceği Sivas Belediyespor maçı yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeni ile ertelendi.  

Kahramanmaraşspor-Sivas Belediyespor maçına kar engeli  

Geçen hafta Kahramanmaraşspor'un yer aldığı, TFF 2. Lig Kırmızı grupta 2 müsabaka olumsuz hava nedeni ile ertelenmişti. 2021-2022 sezonu 2.Lig Kırmızı Grupta 21.Haftada 22 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 13:00'de oynanması gereken iki maç ertelenmesi ile TFF bazı önlemleri almaya başladı. 
TFF 2. Lige mücadele eden Kahramanmaraşspor, evinde konuk edeceği Sivas Belediyespor hazırlıklarını yoğun kar altında sürdürürken konuk ekip Sivas Belediyespor, Kahramanmaraşspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını halı sahada sürdürüyordu. TFF 2. Lig'de 26 Ocak'ta oynanacak 22. Hafta maçlarının tamamını erteledi. Ülkemizi etkisi altına alan elverişsiz hava koşulları ve ulaşımda yaşanan aksaklıklar nedeniyle TFF 2. Lig Beyaz ve Kırmızı Grup'ta 26 Ocak Çarşamba günü oynanması planlanan 22. Hafta karşılaşmalarının tamamı ileri bir tarihe ertelendi. 22. Hafta müsabakalarının oynanacağı tarih TFF tarafından daha sonra ilan edilecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.