Paralimpik Atıcılık Milli Takımı, Ukrayna ile ortak kamp yapıyor

ANKARA (AA) - Atıcılık Milli Takımı, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları hazırlıklarını Mersin'deki Erdemli Atış Poligonu'nda Ukrayna Milli Takımı ile sürdürüyor.Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonundan yapılan açıklamaya göre,...

Paralimpik Atıcılık Milli Takımı, Ukrayna ile ortak kamp yapıyor

ANKARA (AA) - Atıcılık Milli Takımı, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları hazırlıklarını Mersin'deki Erdemli Atış Poligonu'nda Ukrayna Milli Takımı ile sürdürüyor.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, kampa Türkiye ve Ukrayna'dan 11'er olmak üzere toplam 22 sporcu katılıyor.

Milli takım kadrosunda Taha Yasin Küsmüş, Erhan Coşkuner, Cevat Karagöl, Yunus Bahçeci, Murat Oğuz, Hakan Çevik, Savaş Üstün, Ayşegül Pehlivanlar, Aysel Özgan, Suzan Çevik ve Çağla Baş yer alıyor.

15 Mayıs'a kadar sürecek kampta milli sporculara, teknik direktörler Kadri Akgün, Mustafa Atalay, yardımcı antrenörler Şekip Taner Bakal, Ferhat Geçim ve fizyoterapist Ayla Tekelioğlu eşlik ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.