Üniversiteler arası Voleybol Müsabakaları KSÜ’de başladı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF), Üniversiteler Voleybol 2. Lig Kadın-Erkek Grup Birinciliği müsabakaları 13-17 Aralık 2021 tarihleri arasında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor.

Üniversiteler arası Voleybol Müsabakaları KSÜ’de başladı

Avşar Yerleşkesi Atatürk Spor Merkezi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalar öncesinde sporculara seslenen KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu, Üniversiteler voleybol 2. Lig Grup Birinciliği müsabakalarına ev sahipliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Sporun birleştirici gücüne ve kurumların dışarıya açılan yüzü olduğuna dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, KSÜ ev sahipliğinde 5 gün boyunca devam edecek karşılaşmalarda ter dökecek sporculara başarılar diledi.

‘Bu turnuvanın en büyük kazancı yeni arkadaşlarla tanışmak, yeni dostluklar kurmak, sporla dinlenmek ve eğlenmek olacaktır. Ve bu yönüyle bu turnuvadan herkes büyük bir kazançla ayrılacaktır.” diyen Rektör Can, dostluğun ve kardeşliğin kazandığı bir turnuva dönemi geçirilmesi temennisini dile getirdi.

Bütün takımlara başarı dileklerini yineleyen Rektör Can, misafir üniversite takımı üyelerini farklı zamanlarda ve farklı vesilelerle de üniversitemizde ve şehrimizde ağırlamaktan memnun olacaklarını belirtti.

13-17 Aralık 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek müsabakalarda Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Harran Üniversitesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Adana Alpaslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, KTO Karatay Üniversitesi, Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi kadın ve erkek takımları mücadele edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.