Yeni Malatyaspor'un yönetimine hayırlı olsun ziyareti

Yeni Malatyaspor'un yönetimine hayırlı olsun ziyareti

MALATYA (AA) - Malatya Valisi Hulusi Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Spor Toto 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un Kulüp Başkanı Hacı Ahmet Yaman ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şahin ve Gürkan, Orduzu Pınarbaşı'ndaki Nurettin Soykan Tesislerinde, 17 Temmuz'da gerçekleştirilen kongrede başkan seçilen Yaman ile kulübün yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Şahin, ziyarette yeni yönetime ve takıma başarılar diledi.

Takımın toparlanacağını düşündüğünü belirten Şahin, "Toparlanma sürecinde önce yapılandırmasını yapacak, sonra kulüp düze çıkacak, ardından da tekrar ait olduğu yere Süper Lig'e dönecektir. Ben bunun potansiyelini ve gücünü Malatya'da görüyorum." ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan da doğru işler yapanın destekçisi olacaklarını aktararak, şöyle devam etti:

"Bir yerde başarısızlık varsa orada farklı, toplumun tasvip etmediği işler vardır. Manevi iklim anlamında baktığınızda en kötü şartlarda dahi eğer orada iyi niyet, hasbilik varsa orada başarı kaçınılmazdır. Karşınızdaki rakip ne kadar güçlü olursa olsun başarı elde edilmemesi mümkün değildir."

Teknik Direktör Cihat Arslan ise ziyaretlerinden dolayı Şahin ve Gürkan'a teşekkür etti.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Hacı Ahmet Yaman ise Şahin ve Gürkan'a Yeni Malatyaspor forması hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.