Kahramanmaraş’ta 1. Bertiz Şıra ve Ceviz Festivali İçin Geri Sayım Başladı!

Kahramanmaraş (SHA) – Kahramanmaraş’ta bu sene Dulkadiroğlu Muhtarlar Derneği tarafından ilki düzenlenecek olan Bertiz Şıra ve Ceviz Festivali için geri sayım başladı.

Kahramanmaraş’ta 1. Bertiz Şıra ve Ceviz Festivali İçin Geri Sayım Başladı!

Festivalin tanıtımı için basın toplantısı düzenleyen Dulkadiroğlu Muhtarlar Derneği Başkanı ve Kanuni Mahallesi Muhtarı Resul Arslanhan, Festival için hazırlıklara başladıklarını ifade ederek 1 - 7 Ekim arasında yapılacak olan festivalin şimdiden yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Tüm Kahramanmaraşlıları festivale davet eden Başkan Arslanhan, “Düzenleyeceğimiz festivalden hem üreticiler hem tüketiciler memnun kalacak. Vatandaşlar buraya ürettikleri ürünleri satmak için geldikleri zaman Dulkadiroğlu Muhtarlar Derneği'nin katkıları doğrultusunda herhangi bir dükkan ve elektrik parası vermeyecekler” dedi.

Arslanhan, şöyle konuştu: “Dolu dolu bir festival hazırladık. Arkadaşlarımızla birlikte bu işin altından kalkacağımıza inanıyoruz. Vatandaşlarımız, eğer ellerinde satacak ürünleri varsa, direk tüketiciyle buluşturacak ürünleri varsa buyursunlar, gelsinler. Doğal ürün tüketme hassasiyeti olan vatandaşlarımız, ben doğal ürün almak istiyorum diyorsa buraya gelecek. Festivalde yöresel sunumlarımız olacak. Üzüm getireceğiz, onları tepeceğiz, şerbet yapacağız. 5 Ekim tarihinde de Havva Öğüt sahne alacak ve vatandaşlarımızı eğlendirecek. Tüm Kahramanmaraşlıları festivale davet ediyorum. Festivale gelen hiç bir vatandaşımızdan elektrik ve yer kirası talep etmeyeceğiz. Tabi biz bu konuşmaları yaparken Kaymakamlığımıza izin dilekçelerimizi de verdik, inşallah oradan olumlu bir haber gelecek.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.