50 Yetim Çocuğa 50 Gönüllü Kardeş Oldu…

50 Yetim Çocuğa 50 Gönüllü Kardeş Oldu…

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında, Büyükşehir Belediyesi ve Asımın Nesli Diriliş Derneği iş birliğiyle 7 - 15 yaş arasında 50 yetim çocuk ve 50 gönüllü gencin katılımıyla hayata geçirilen ‘Biz Gönülden Kardeşiz’ projesinin kapanış programı gerçekleştirildi.

Kültürpark Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen kapanış programında Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Arif Şen, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Hakan Dereli ve Cihangir Bağrıaçık, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran, Asımın Nesli Diriliş Derneği Başkanı Faruk Ali Sözbilici ve proje katılımcıları yer aldı. Programda katılımcılara izletilen kısa filmin yanı sıra yetim çocuklardan oluşan koro, seslendirdikleri şarkılarla katılımcılardan yoğun alkış aldı. Çocuklar tarafından yapılan eserlerin yer aldığı serginin de ziyaret edildiği program, Katılım Sertifikası ve hediye takdimiyle noktalandı.

Anahtar Kelimeler:
Kahramanmaraş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.