Ekinözü’nün potansiyelini harekete geçireceklerini söyleyen aday adayı Biçer, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın sözü rehberimiz olacak” dedi.

31 Mart 2019’da yapılacak Mahalli İdareler Seçimi’nde Ekinözü’nden AK Parti belediye başkan aday adaylığını açıklayan Mikail Biçer, çalışmalarını sürdürüyor. Biçer, aday adaylığı ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede mensubu olduğu AK Parti’de bütün görevlerin halka hizmet makamı olarak görüldüğünü söyledi.

Ekinözü’nün değerine değer katmak için bu yola çıktığını anlatan AK Parti Ekinözü Belediye Başkan aday adayı Mikail Biçer, şöyle konuştu:

“Halka hizmeti, Hakka hizmet olarak gören, milletin efendisi değil, milletin hizmetkârlığına talip bir anlayışın içinde bu yola çıkmış bulunmaktayım. Şehirler de insanlar gibi doğarlar, büyürler, gelişirler. Kuruldukları mekana, ekonomik işlevlere, yöneticilerine bağlı olarak gelişirler. Şehrimizin bugünden yarına daha iyi daha güzel daha yaşanabilir bir kent olması ve kentlimizin yaşam kalitesinin daha konforlu olması için bu yarışta ben de varım. Bu yola çıkarken gönülleri fethetme arzusundayız. Biliyoruz gönülleri fethetmek emek ister, özveri ister zor bir iştir. Bizler bu zor işe talibiz. Şehrimizin, belediyemizin sorunlarını biliyoruz. İlçemizde çözülmeyecek sorun yok. Asıl olan ise birlik ve beraberliğimizi toplumumuzun tüm kesimlerinde tesis ederek ilçemizi bir adım daha ileriye götürmek. İnşallah görev bize tevdi edilir de seçilirsek belediyemizi, herkesin sahiplendiği gönül diyarına çevireceğiz. Bizim için en büyük kazanç ise, çıktığımız bu yolda bize güç ve kuvvet veren vatandaşlarımızın hayır duası ve tebessümü olacaktır.”

‘Aday olursam birlikte başaracağız’ diyen AK Parti Ekinözü Belediye Başkan aday adayı Mikail Biçer, “Her şeyden önce mutlu bir Ekinözü hedefimiz var dedi.