Ağcalı’da Çalışmalar Gece Gündüz Sürüyor

Şehrin batı bölgesinde yer alan birçok mahalleyle Kayseri Yolu bağlantısını sağlayan Ağcalı Yolu’nda Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan yenileme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Ağcalı’da Çalışmalar Gece Gündüz Sürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde ulaşım yatırımlarını gece gündüz sürdürüyor. Bu kapsamda, bir süre önce “Ağcalı Yolu” olarak bilinen Adil Erdem Beyazıt Caddesi’nde başlatılan asfalt uygulamalar ile zemin düzenleme çalışmaları süratle devam ediyor. Onikişubat’ın Ağcalı Mahallesi’nde yer alan ve şehrin en yoğun; Vadi, Boğaziçi, Tekerek, Yirmiikigün gibi mahallelerini Kayseri Yolu’na doğrudan bağlayan arter baştan uca yenileniyor. Yağışlar ve sık kullanım nedeniyle deforme olan toplamda 2,5 kilometrelik arterde, gece gündüz süren çalışmalarla sıcak asfalt uygulamasının kısa süre içinde tamamlanması hedefleniyor.

Anahtar Kelimeler:
KahramanmaraşAğcalı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.