Alternatif Güzergâh Uyarısı!

Alternatif Güzergâh Uyarısı!

Tevfik Kadıoğlu Köprülü Kavşak projesi kapsamında bulvar üzerinde gerçekleştirilen çalışmalar dolayısıyla Tevfik Kadıoğlu Bulvarı ile Sakarya Caddesi’nin kesişim noktasında bulunan kavşağın kuzey yaklaşım istikametinin 13 Haziran tarihine kadar trafiğe kapalı olacağını duyuruldu.

Alınan UKOME kararı doğrultusunda Tevfik Kadıoğlu Bulvarı ile Sakarya Caddesi’nin kesişim noktasında bulunan kavşağın kuzey yaklaşım istikametinin 13 Mayıs – 13 Haziran tarihleri arasında trafiğe kapalı olacağı belirtildi. Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ndan karara ilişkin yapılan açıklamada, “Tevfik Kadıoğlu Köprülü Kavşak projesi kapsamında bulvar üzerinde bir dizi çalışma gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda, Tevfik Kadıoğlu Bulvarı ile Sakarya Caddesi’nin kesişim noktasında bulunan kavşağın kuzey yaklaşım istikameti 13 Haziran tarihine kadar trafiğe kapalı olacaktır. Trafikte meydana gelebilecek aksamalara mahal vermemek adına sürücülerin alternatif güzergâhları tercih etmeleri önem arz etmektedir” ifadelerine yer verildi.

Anahtar Kelimeler:
Kahramanmaraş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.