Andırın’da Ulaşım Yatırımlarını Sürüyor

Andırın’da Ulaşım Yatırımlarını Sürüyor

Andırın’da muhtelif mahallelerde yol yenileme çalışmaları sürüyor. Gökgedik Mahallesi’nde kilit parke uygulamaları tamamlanırken, Kabacalar mevkii ve Kabaağaç Mahallesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler; Andırın Gökgedik Mahallesi’nde Kabacalar mevkiine ulaşım sağlayan, Andırın ile şehir merkezi arasındaki ulaşımda alternatif güzergâh olarak kullanılan ve darlığı sebebiyle trafik güvenliğini tehlikeye atan yaklaşık 5 kilometre uzunluğundaki arterde genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarla genişliği 2 katına çıkarılacak arterde ulaşım konforu ve güvenliğinin artırılması hedefleniyor. Ekiplerin Andırın’da çalışma gerçekleştirdiği diğer bir nokta da Kabaağaç Mahallesi Afacanlar – Gölcük mevkii oldu. Çalışmalarla bölgeye toplamda 6 bin metrekare kilit parke kazandırılacak.

Başkanımız Söz Verdi, Mahalle Yolumuz Yenilendi

Ekipler, Andırın Gökgedik Mahallesi’nde gerçekleştirdiği kilit parke uygulamalarını tamamladı. Mahalle içerisinde ulaşımı sağlayan ana arter, 13 bin metrekare kilit parke ve bordür ile yenilendi. Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti belirten Gökgedik Mahalle Muhtarı Zekeriya Bucak, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör, birkaç ay önce mahallemizi ziyarete geldiğinde yolumuzun kilit parkeyle yenilenmesini talep etmiştik. Başkanımız da bize söz vermişti ve verdiği sözü yerine getirdi. Yolumuz kilit parkeyle yenilendi. Hayrettin Güngör Başkanımıza mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.