Antalya'da otogar esnafı kirada indirim istedi

ANTALYA (AA) - Antalya'da otogar esnafı, Büyükşehir Belediyesinden yüzde 50 oranında kira indirimi talebinde bulundu.

Antalya'da otogar esnafı kirada indirim istedi

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle işlerinin düşmesinden yakınan otogar esnafı bir araya gelerek basın açıklamasında bulundu.

Esnaf adına konuşan Antalya Otobüs İşletmecileri Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Günnaroğlu, esnafı kiralarını ödemekte zorlandığını söyledi.

Salgında sefer sayılarının yüzde 75 oranında düştüğünü dile getiren Günnaroğlu, bu süreçte personel çıkarmadıklarını ve maaşlarını ödemeye devam ettiklerini anlattı.

Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle haftada 2 ya da 3 gün seferleri iptal etmek zorunda kaldıklarını aktaran Günnaroğlu, "Salgın sürecinde giderlerimiz artarken gelirlerimiz büyük ölçüde düştü. Bu nedenle Büyükşehir Belediyesinden yüzde 50 oranında kira indirim talebinde bulunuyoruz. 80'e yakın belediye, 2021 dönemi otogar kiralarında yüzde 50 ve 75 oranında indirime gitti. Aynı şekilde Büyükşehir Belediyesinden de bu hassasiyeti göstermesini bekliyoruz." diye konuştu.

Günnaroğlu, otogar esnafıyla Belediyeye giderek taleplerini yetkililere aktardıklarını, en kısa zamanda olumlu bir sonuç beklediklerini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.