Başkan Güngör AFAD İl Müdürü Durgut’u Ağırladı

Başkan Güngör AFAD İl Müdürü Durgut’u Ağırladı

AFAD İl Müdürü Yılmaz Durgut’u makamında ağırlayan Başkan Hayrettin Güngör, “Afet ve acil durumlara karşı tüm paydaşlarımızla yüksek bir koordinasyon içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Yılmaz Durgut’u misafir etti. Şehirde afet ve acil müdahale gerektiren olaylara karşı gerçekleştirilen çalışmaların ve hazırlıkların istişare edildiği ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Hayrettin Güngör, “AFAD Kahramanmaraş İl Müdürümüz Yılmaz Durgut misafirimiz oldu. Şehrimizde afet ve acil müdahale gerektiren olaylara karşı aldığımız tedbirleri istişare ettik. Bu noktada tüm paydaşlarımızla yüksek bir koordinasyon içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. AFAD Müdürümüz Sayın Durgut’a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi. AFAD Kahramanmaraş İl Müdürü Yılmaz Durgut da nazik misafirperverliği için Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Kahramanmaraş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.