Başkan Güngör, 'Engelli Kardeşlerimiz Önceliğimiz'

Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şubesi ile gerçekleştirilen kahvaltı programına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, "Engelli kardeşlerimizin ihtiyaçları olan alt yapıyı hazırlamak, destek sunmak, onlara mekan oluşturmak, şehrimizin ulaşımdan tutun diğer alt yapısını görme engelli kardeşlerimize uygun hale getirmek bizim görevimiz” diye konuştu.

Başkan Güngör, 'Engelli Kardeşlerimiz Önceliğimiz'

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şubesi ile Teras Tesislerinde gerçekleştirilen kahvaltı programına katıldı. Engelli vatandaşlara yapılan hizmetleri öncelediklerini ifade eden Başkan Güngör kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada, “Öncelikle derneğimize ve bütün üyelerine teşekkür ediyorum. Bugün Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığımız, arkadaşlarımız böyle bir kahvaltı programı hazırlamışlar. Daire Başkanlığımız, Şube Müdürlüğümüz kardeşlerimizin her türlü ihtiyaçlarıyla ilgileniyorlar. Bugün de bahsettiğim gibi hepimiz aslında potansiyel engelli adayıyız. Hayatımızın her aşaması aynı şekilde devam etmiyor. Bu kardeşlerimizin ihtiyaçları olan alt yapıyı hazırlamak, destek sunmak, onlara mekan oluşturmak, şehrimizin ulaşımdan tutun diğer alt yapısını görme engelli kardeşlerimize uygun hale getirmek bizim görevimiz. Bu manada da belediyemiz gerçekten çok büyük gayretle çalışıyor. Bugün de onların taleplerini dinlemek, ihtiyaçları belirlemek ve hasbihal etmek üzere bir araya geldik. Arkadaşlarımız da bu talepleri peyderpey halletmiş olacak. Ben kendilerine teşekkür ediyor, onlarla beraber olmaktan duyduğum mutluluğu ifade ediyorum” dedi.

Başkan Güngör Hep Yanımızda Oldu

Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mustafa Çakmak ise yaptığı açıklamada, “Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şubesi olarak bugün Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör ile birlikteydik. Oldukça mütevazi, mükemmel bir ortamda Sayın Başkanımız bizleri iyi bir şekilde ağırladı ve her zaman yanımızda olduğunu hissettirdi. Hayrettin Başkanımız geldi geleli ilimize 60 adet sinyalizasyon sesli yanıt sistemi kazandırıldı. Otobüsteki sesli yanıt sistemleri çalışmaya devam ediyor. Programda dilek ve temennilerimizi dile getirdik. Sayın Başkanımda notlarını aldı. Ben Sayın Başkanımıza görme engelliler için vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.