Başkan Güngör’den İmran Kılıç Köprüsü’nde İnceleme!

İmran Kılıç Köprüsü ve Bulvarı’nda gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Güngör, “5 kilometre uzunluğundaki bulvarda ekiplerimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İnşallah kısa süre içerisinde asfalt serimini tamamlayarak güzergâhta trafik akışını sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Başkan Güngör’den İmran Kılıç Köprüsü’nde İnceleme!

 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İmran Kılıç Köprüsü ve Bulvarı projesi kapsamında bölgede devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Büyükşehir Belediyesi meclis üyelerinin de yer aldığı incelemelerde Başkan Güngör, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Çalışanlarla bir süre sohbet eden Hayrettin Güngör, yatırımın kısa süre içerisinde vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti.

 Çalışmalarımız Yoğun Bir Şekilde Sürüyor

İncelemeler sonrası bölgede devam eden çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Hayrettin Güngör, “İmran Kılıç Köprüsü ve Bulvarı projesi kapsamında 5 kilometre uzunluğundaki bulvarda ekiplerimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bulvarda bir yandan asfalt öncesi temel hazırlıkları bir yandan da sıcak asfalt çalışmaları gerçekleştiriliyor. İnşallah kısa süre içerisinde asfalt serimini tamamlayarak güzergâhta trafik akışını sağlamayı hedefliyoruz. Yoğun gayret ve çabalarından dolayı tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim kolaylıklar versin” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.