Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, ‘asla yalnız yürümeyeceksin’ sloganı ile başlattığı Elbistan Spor’a destek çalışmaları kapsamında, Elbistan Spora forma sponsoru olduklarını söyledi.

Bölgesel Amatör Lig’de sezonla ilgili hazırlıklarına devam eden Elbistanspor’un, forma sponsoru belli oldu. Elbistan Belediyesi, 2020-2021 sezonu için Elbistanspor’un forma sponsorluğunu üstlenerek 63 bin TL destek sağladı.

Her zaman her koşulda Elbistan Sporun yanında olduklarını vurgulayan Başkan Mehmet Gürbüz, “Her zaman her koşulda Elbistanspor’umuzun yanındayız. Şampiyon olmamamız ve bir üst lige çıkmamak için hiçbir engelimiz yok. Biz bu sezon şunu söylüyoruz, ‘o sene bu sene.’ Bizlerde Elbistan Belediyesi olarak bu yıl Elbistan Spor’un forma sponsorluğunu üstlendik. İlk etapta 63 bin TL’lik bir desteğimiz oldu. Tabi bu desteklerimiz sürecek. Gerek gıda anlamında gerekse barınma anlamında sporcularımızın tüm sorunlarını çözeceğiz. Diğer yandan kulübümüze maddi destek sağlayacak projeler hazırlayacağız. Elbistan Spor asla yalnız yürümeyecek” dedi.

Elbistanspor Kulüp Başkanı Fatih Çiftlikli, takımın içinde bulunduğu bu zor süreçte gelen sponsorluk desteğinden dolayı Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’e teşekkür etti.

Başkan Çiftlikli, “Kulübümüze her zaman her koşulda desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Gürbüz’e şehrimiz ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyoruz” dedi.