'DULKADİROĞLU İÇİN HİZMET ÜRETİYORUZ'

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Bertiz bölgesinde faaliyetlerini sürdüren Kırım Konkasör tesisi ile ilgili konuştu. Başkan Okay, bu tesiste üretilen malzeme ile Bertiz bölgesinin yol standardının yükseldiğini söyledi.

'DULKADİROĞLU İÇİN HİZMET ÜRETİYORUZ'

Göreve geldiği günden bu yana bölgesinin gelişmesi, kalkınması ve standardının yükselmesi adına gece gündüz çalışan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ortaya koydukları projelerin ilçenin gelişimine büyük katkı sağladığını söyledi.
Özellikle Bertiz bölgesinin yol problemini ortadan kaldırma adına çalışmalar yaptıklarını kaydeden Başkan Okay, konuyla ilgili şunları söyledi: “Dulkadiroğlu ilçemizin gelişmesi, kalkınması ve standardının yükselmesi adına projeler yapıyor, hizmet üretiyoruz. Bu bağlamda Bertiz bölgemize yaptığımız alt yapı çalışmalarını kolaylaştırma adına bölgeye bir tesis kurduk. Bu tesisimiz Kırım Konkasör olarak belli ölçülerde alt yapı malzemesi üretmektedir. Bize ve bölgeye çok büyük avantajları var. Malum bölgemiz uzak ve zorlu arazi şartlarına sahip. Biz bu şartları ortadan kaldırma adına bölgemize bu tesisi kazandırdık. İlçemizin gelişmesi ve kalkınması için üretmeye devam edeceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.