Cumhuriyet Halk Partisi Ekinözü Belediye Başkan adayı Fatih Vicdan destekleme kararı alan Ekinözü Çevresinden 300 Kişilik Vatandaş Gurubu 5 kilometrelik konvoy ile Merkez seçim bürosuna katıldılar Belediye Başkan Adayı Vicdan seçim Bürosu önünde bin kişiye seslenerek Biz Ekinözü’ne aday olmaya gelmedik biz Ekinözü’nü yönetmeye geldik Vicdan ‘ın sesine kulak verin Fatih Vicdan kardeşinize destek verin dedi.

Ekinözü Çevresinden Yerel seçimlerde Fatih Vicdan’ı destekleme kararı alan 300 kişi dün gece  yaklaşık 5 kilometrelik konvoy ile birlikte seçim bürosuna geldiler  ” Dik dur eğilme Ekinözü seninle, İşte Başkan İşte Meydan Başkan Fatih, Gardaşların seninle gurur duyuruyor  ” sloganları ile destek verdiler.

Seçim Bürosu Önündeki ana cadde tamamen kapanırken yaklaşık bin kişiye seslenen Vicdan:

“ Biz Ekinözü’ne aday olarak gelmedik, biz Ekinözü’nü sizlerle birlikte yönetmeye geldik. Büyük katılımların olacağını söylemiştim size. İşte katılım işte insan, hep beraber Ekinözü’nü yönetmeye geliyoruz. Ekinözü’nü beraber ve birlikte yöneteceğiz, seçmen arkadaşlarım Ekinözü’nü Birlikte yönetmeye var mısınız? 30 Martta Belediyeyi devren alamaya hazırımsınız diyerek” seslendi ve yakında daha büyük katılımların olacağını vurguladı.