Elbistan Belediyesi Personellerinden Elbistanspor’a Tam Destek

Elbistanpor’un “Senin Şehrin Senin Takımın 82 TL ile Sende Destek Ol” kampanyasına en anlamlı destek Elbistan Belediyesi personellerinden geldi. Elbistanspor’un daha iyi yerlere gelebilmesi ve hedefe yürüyen bir takım oluşması adına bütün çalışanlar maaşlarından 100 TL bağış yaparak destek olacaklarını belirttiler.

Elbistan Belediyesi Personellerinden Elbistanspor’a Tam Destek

Konu ile alakalı olarak açıklamada bulunan Başkan Gürbüz; “Çalışanların bu tutumu çok değerli çok anlamlı. Beni fazlasıyla mutlu ettiler, kendilerine çok teşekkür ediyorum. Elbistanspor bu şehrin takımı, bu şehrin simgesi, bu şehrin marka değeridir. Bu yüzden sahip çıkılması desteklenmesi gerekiyor. Bizde elimizden geldiğince yardım etmeye, yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz, aynı şekilde şehrimizdeki diğer kamu kurumlarınından takımına sahip çıkması, destek olması bekliyoruz. Bu manada belediye personellerine şehrin takımına sahip çıktıkları ve kampanya sürecine katkıda bulundukları için ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.