ELBİSTAN BELEDİYESİ’NİN MAKAM ARACI “GELİN ARABASI” OLDU

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz makam otomobilini ‘gelin arabası’ olarak kullanılmak üzere halkın hizmetine tahsis etti.

Seçim kampanyasında vaat ettiği gibi belediyenin resmi makam aracı yerine kendi özel aracını kullanan Başkan Gürbüz, yeni evlenen çiftlere belediyenin makam aracını tahsis ederek Elbistan Belediyesinin vatandaşların en özel günlerinde yanında bulunmasının çok değerli olduğunu belirtti

Yeni evlenen çiftin, kendisinden gelin arabası istediğini belirten Başkan Gürbüz;           “Gençlerimiz bizden böyle güzel bir talebi oldu, biz de seve seve kabul ettik. Belediye personelimizi görevlendirerek makam aracını süsletip yeni evlenen çiftimize tahsis ederek hem her zaman yanlarında olduğumuzu hem de bu makam araçlarının hatta tüm belediyenin gerçek sahiplerinin kendilerinin olduğu söyledik” dedi. 

Genç çiftte mutluluklar dileyen Belediye Başkanı Gürbüz, makam aracının talepte bulunan Tüm vatandaşların hizmetinde olduğunu belirtti.

Başkan Gürbüz’e ve Personellerine Teşekkür Ettiler.

Yeni evlenen Yüksel Çifti; Belediye Başkanımız Mehmet Gürbüz’e bizleri kırmadığı ve isteğimizi gerçekleştirdiği için çok teşekkür ediyoruz. Belediyemizin vatandaşlara böyle bir hizmet sunması çok güzel, çok değerli. Ayrıca şoför olarak görevlendirilen belediye personellerimize de güler yüzü ve sabrı için çok teşekkür ediyoruz “ diye konuştu.