Elbistan'da öğrencilere okul güvenliği polis mesleğinin tanımı anlatıldı

Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesinde polis ekipleri, lise ve ortaokul öğrencilerine yönelik okul güvenliği, güvenli internet, polislik mesleğinin tanıtımı ve giriş şartlarıyla ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Elbistan'da öğrencilere okul güvenliği polis mesleğinin tanımı anlatıldı

Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, (Covit-19) tedbirleri kapsamında bir özel okulda ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik bireysel güvenlik, internet güvenliği, evde, sokakta ve okulda güvenlik, sosyal medya bağımlılığı, oyunlar, polislik mesleğinin tanıtımı ve Polislik sınavlarına giriş şartları konusunda öğrencileri bilgilendirdi. Polis ekipleri ayrıca, Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES), Uyuşturucu ile Mücadele Kapsamında kurulan (UYUMA) uygulaması ve Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) uygulaması öğrencilere tanıtılarak uygulamanın kullanımı hakkında öğrencileri bilgi verdi.

Anahtar Kelimeler:
KahramanmaraşPolisBilgi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.