Fırnız’ın Sarp Yollarında Ulaşım Kolaylaşıyor

Fırnız’ın Sarp Yollarında Ulaşım Kolaylaşıyor

Onikişubat’ın Fırnız bölgesinde yer alan 3 mahalleyi birbirine bağlayan 20 kilometrelik Kaynar Grup Yolu bakıma alındı. Keskin virajlara sahip arterde gerçekleştirilen bakım çalışmalarıyla ulaşım daha güvenli hale gelecek.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekiplerin yeni çalışma noktası Kaynar Grup Yolu oldu. Onikişubat’ın Fırnız bölgesinde yer alan Kaynar, Çukurhisar ve Kumarlı mahallelerini birbirine bağlayan 20 kilometrelik arter çalışma kapsamında bakıma alındı. Deniz seviyesinden ortalama bin 100 metre yükseklikte bulunan arterde büz uygulaması devam ederken, genişletilen keskin virajlardan geçişler daha rahat sağlanacak.

Daha Güvenli Hale Gelecek

Kaynar Mahalle Muhtarı Ali Kaba yapılan çalışmalarla ilgili, “Bölgemiz için ulaşım sadece bu yoldan sağlanıyor. Dağ yolu olarak tarif ettiğimiz arterde Büyükşehir Belediye’mizin ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle gidiş ve dönüş istikametlerinde iki araç viraj alırken çok zorluk yaşanıyordu. Trafik kazaları meydana geldi. Artık daha güvenli hale gelecek. Ulaşımımız kolaylaşacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.