Gedemen’e 4 Şeritli Yeni Bulvar!

Onikişubat’ın Gedemen Mahallesi’ne 15 metre genişliğe sahip yeni bir bulvar kazandırılıyor. Toplamda 3 bin 600 ton sıcak asfaltın kullanıldığı 2 Milyon TL’lik yatırım Kazma Caddesi’ne bağlanarak Üngüt mevkiine direkt ulaşımı sağlayacak.

Gedemen’e 4 Şeritli Yeni Bulvar!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir içi ulaşım ağını güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, yeni imar ve iskan alanlarının arttığı Gedemen Mahallesi’ne yeni bir bulvar kazandırılıyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı koordinesindeki ekipler tarafından zemin iyileştirme ve genişletme çalışmaları tamamlanan 90017. Sokak, 15 metre genişliğe ve 4 şeride sahip bir bulvara dönüştürülüyor. Toplamda 3 bin 600 ton sıcak asfaltın kullanıldığı 1 kilometrelik yeni arter, Kazma Caddesi’ne bağlanarak bölgeden Üngüt mevkiine direkt ulaşımı sağlayacak. Nüfusu hızla artan bölgede yapılan 2 Milyon TL’lik yatırım, ulaşım ihtiyacına uzun vadede cevap verecek. Arterde, sıcak asfalt çalışmalarının kısa süre içinde tamamlanması ve yeni bulvarın vatandaşların hizmetine sunulması hedefleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.