Gizli hayırseverden Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine sürpriz

Kahramanmaraş (SHA) – Kahramanmaraş’ta isminin açıklanmasını istemeyen bir hayırsever, her yıl olduğu gibi bu yılda geleneği bozmadı, Ramazan ayında bakkallara hesabı olan ihtiyaç sahibi ailelerin borcunu ödedi.

Gizli hayırseverden Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine sürpriz

Onikişubat İlçesi Serintepe Mahalle Muhtarı Ramazan Gürbak’ın aracılığıyla Serintepe Mahalle’sinde faaliyette bulunan ve tesadüfen seçilen bakkallara borcu olan ihtiyaç sahibi ailelerin veresiye defterindeki bakiye sıfırlandı.

İsmi açıklanmayan hayırsever tarafından toplamda 20 bin TL bakkal borcunun kapatıldığını ifade eden Mahalle Muhtarı Ramazan Gürbak, “Ramazan ayı nedeniyle isminin açıklanmasını istemeyen hayırseverimiz bu yılda ihtiyaç sahibi ailelerimizi unutmadı. Manevi iklimin yoğun geçtiği bu önemli aylarda hayır sahibine teşekkür ediyoruz. Yardımların ihtiyaç sahiplerine en sağlık bir şekilde ulaşması için aracılık ediyorum. Allah razı olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.