Göksun’da Birlik İttifakı Kuruldu.

Göksun’da Birlik İttifakı Kuruldu

Göksun’da Birlik İttifakı Kuruldu.

Cumhur İttifakı adayının açıklanmasının ardından, Milliyetçi Hareket Partisi ve Adalet ve Kalkınma Partisine mensup Belediye Meclis Üyeleri  tabanın sesine kulak vererek, tepkilerini istifa ederek gösterdiler. Milliyetçi Hareket Partisinden 7 Belediye Meclis Üyesi, Ak Partiden 3 Belediye Meclis Üyesi, Yüksek Seçim Kuruluna giderek istifalarını verdiler.

Kanlıkavak Beldesinde 4 dönem Belediye Başkanlığı yapmış,tecrübeli,deneyimli ve donanımlı Ali Kıraç’ın, İlçede Belediye Başkan Adayı olup olmayacağı merakla beklenirken bugün, Büyük Birlik Partisinden adaylığını açıkladı.

Ali Kıraç’a destek veren  “MHP’den istifa eden Belediye Meclis Üyeleri, İmran Kocakaya, Nedim Kuşoğlu, Muzaffer Çalık, Ayhan Zencir, İsmail Aman, Ahmet Türkalp, Ak Partiden istifa eden; Selim Yağmur, Yusuf Özbeyler, Ali Kıraç istifa ettiler.

Ali Kıraç yaptığı açıklamada Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayının belirlenmesinden sonra,  Göksun’lu hemşehrileri  tarafından gelen yoğun baskı ve talebe duyarsız kalmadığını ve yoğun istişareler ve görüşmeler sonucunda elde ettiği verilere dayanarak , Belediye Başkanlığına Aday olmaya karar verdiğini söyleyerek şunları belirtti “İnsanlar doğar,büyür,yaşar ve ahirete intikal eder ama insanlar, eserleri ve ilkeli davranışları ile anılırlar. Temsil noktasındaki insanlar sorumluluktan kaçmaması gerekir. Benim rahatım, huzurum yerinde, ben mutluyum, kim ne yaparsa yapsın, ne olursa olsun anlayışı benim için kabul edilemez bir davranıştır ve bugüne kadar benim için böyle olmuştur.”dedi.

Kıraç bugün istifa eden Belediye Meclis Üyeleri , siyasi yol arkadaşları ve hemşerilerinin katıldığı toplantı ile Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanlığında resmi başvuruda bulundu.

Kıraç; “Birlik Demek, Sen Ben Değil Biz Demektir, diyerek ,kendisine destek veren Ak Partiden Belediye başkan Aday Adayları  Hacı Söyler, Selim Yağmur ve Mustafa Coşkun Kale’ye; Geçmiş dönem Göksun Belediye Başkanlığı yapmış olan Ramazan Hurç’a, Bozhuyuk Belediye Başkanlığı yapmış olan Cuma Gürbüz’e, Taşoluk Belediye Başkanlığı yapmış olan Doğan Kuşoğlu’na, Değirmendere Belediye Başkanlığı yapmış olan Nuri Gişi’ye, İbrahim Alıcı ve Mehmet  Gişioğlu’na, Osman Alıcı’ya, Çardak belediye Başkanlığı yapmış olan Ömer Karakaya’ya, Büyükkızılcık Belediye Başkanlığı yapmış olan Şerif Gökkaya’ya , Ericek Belediye Başkanlığı yapmış olan Yusuf Özbeyler’e, Ak Parti Geçmiş dönem İlçe Başkanlığı yapmış olan, Talhat Koska ve Osman Alıcı’ya ,İl Genel Meclis Üyeliği yapmış olan Faruk Demirci’ye, Kanlıkavak Belediye Başkanlığı yapmış olan Mustafa Kıraç’a, Büyük Birlik Partisi eski İlçe Başkanı Mehmet kaya ve Yönetim Kurulu üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

BBP İl Başkanı Bilal Odunkıran ve Göksun İlçe Başkanı Ahmet Arslan, Kıraç’ın adaylık başvurusunu evraklarını aldılar.İl Başkanı Odunkıran ise başvurunun kabul  edildiğini açıklayarak ve şunları söyledi.

“ İnanıyoruz ki 10 yıl önce Göksun Keş dağından, sonsuzluğun sahibine uğurladığımız Rahmetli Genel Başkanımız, merhum Muhsin Yazıcıoğlu için Göksun’un ayrı bir önemi vardı. Yiğidimizi düştüğü yerden yeniden ayağa kaldıracak olan Göksunlunun azmi ve feraseti olacaktır. “dedi.

Adaylık başvurusunda Kıraç’ın yanında olan siyasi yol arkadaşları açık desteklerini bildirerek,sonuna kadar birlikte olacaklarını, ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.