Mahir Ünal, kuzey ilçelerinde yol çalışmalarını yerinde inceledi

Kahramanmaraş/Elbistan (SHA) – AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş’ın kuzey ilçeleri Afşin, Göksun ve Elbistan’da yapımı süren bağlantı yollarında çalışmaları yerinde inceledi.

Mahir Ünal, kuzey ilçelerinde yol çalışmalarını yerinde inceledi

İncelemeler sırasında gazetecilere açıklamada bulunan Ünal, “Mahir Ünal, “Bugün Göksun, Afşin, Elbistan yolumuzun yapım sürecini hem karayolları bölge müdürümüz hem ilgili müteahhit, büyükşehir belediye başkanımızla beraber inceleme imkanımız oldu. Bilindiği üzere 2016 yılında yer teslimi yapılmış ve yapımı başlamıştı. Şuana kadar yolla ilgili sorunlar büyük oranla çözüldü. Yani kamulaştırma ve arazideki sorunlu noktalarla ilgili sıkıntılar çözüldü. 2022 yılı içerisinde yolu tamamlayacağız. Yolu tamamladıktan sonra aynı zamanda da diğer hat olan Elbistan, Kürecik, Malatya bağlantısını da sağlayarak burada yeni bir aks oluşturuyoruz. Hem Karadeniz bağlantısını, hem Doğu Anadolu bağlantısını Kahramanmaraş’ın oluşturuyoruz. Diğer taraftan da Göksun, hem Karedeniz, hem Doğu Anadolu, hem Güneydoğu, hem İç Anadolu bütün yolların kavşağı haline geliyor.  Önümüzdeki süreç içerisinde takibimizi yakından yapıp, bu süreci beraberce tamamlayacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.