Mesire Alanlarında Hummalı Çalışma!

Vatandaşların ortak kullanım alanlarından park ve mesire yerlerinde bakım, onarım ve yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Mesire Alanlarında Hummalı Çalışma!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, mesire alanları, park ve meydanlarda çevre düzenleme ve onarım çalışması gerçekleştiriliyor. Devam eden çalışmalarla, mesire alanları ve parklardaki oyun gruplarının, bankların, kamelyaların, mangal yerlerinin bakımı yapılıyor, çimler biçiliyor, ağaçlar budanıyor ve teknik yapılar yenileniyor.

Bakım, Onarım ve Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan çalışmalara ilişkin yapılan açıklamada, “Yaklaşan yeni mevsim dolayısıyla şehir genelinde ortak kullanım alanlarından olan mesire yerleri ve parklarda bakım, onarım ve yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımız tarafından sıkça ziyaret edilen park ve mesire alanlarımızın çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarını tamamlayarak yenilenen yüzleriyle hizmete sunmayı hedefliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.