Millet İttifakı’nın adayı Abdullah Paksoy.

Millet İttifakı’nın adayı Abdullah Paksoy.

Millet İttifakı’nın adayı Abdullah Paksoy.

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Parti’nin Elbistan Belediye Başkan adayı Abdullah Paksoy oldu.

Paksoy’un başkan adaylığı, CHP Kahramanmaraş Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali Öztunç tarafından açıklandı. Paksoy için önümüzdeki hafta içerisinde yapılacak geniş katılımlı bir aday tanıtım toplantısı yapılacağı belirtildi.

Abdullah Paksoy Kimdir?

1963 Yılında Elbistan'da doğan PAKSOY İlk Orta ve Lise Tahsilini Elbistan'da tamamladı. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Fransa'ya (UNIVERSITY DE NANCY) Yüksek öğrenimini için gitti.Ancak öğreniminin son yılında babasının vefatı üzerine tahsilini yarıda bırakarak Elbistan'a dönmek zorunda kaldı. 

1985 yılından itibaren ticaretle uğraşmaya başladı.1994 yılından itibaren Belediye Meclis Üyeliği yaptı.18 Nisan 1999 seçimlerinde Belediye Başkanı seçildi.28 Mart Mahalli idareler seçiminde 2. kez yeniden Belediye Başkanlığına seçildi 

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 5 yıl önce

hangi partiden meclis üyesi ve belediye başkanı.

Avatar
Derebeyi 5 yıl önce

İnşAllah hayırlı uğurlu olur başkanım yolun açık olsun. bir daha adliyede koridorlarında kaybetmessin inşAllah