Sebahattin Atalay son yolculuğuna uğurlandı

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde siyasette uzun süre görev alan Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Sebahattin Atalay son yolculuğuna ailesi, sevenleri tarafından uğurlandı.

Sebahattin Atalay son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği kaza sonrası beyin kanaması geçiren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Sebahattin Atalay Kahramanmaraş Sütçü İmam Tıp Fakültesindeki 11 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Atalay için Eshab-ı Kehf Camii ve Külliyesinde cenaze töreni düzenledi. Cenaze töreninde konuşma yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “İlçemizin ağabeyi, yol arkadaşımız Sebahattin Atalay’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisinden yardım talep eden herkese sonuna kadar yardımcı olmaya çalışan, sırdaşımız, ağabeyimiz olan Sebahattin Atalay için herkesten helallik diliyorum. Allah Rahmet Eylesin” diye konuştu.

Atalay’ın cenazesi, Afşin İlçe Müftüsü Hayrullah Balta’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Emirli Mahallesindeki aile kabristanına defnedildi. Cenazeye Atalay’ın yakınları, siyasiler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.