Suluyayla – Topçalı Grup Yolu Yenilendi

Onikişubat Suluyayla ve Topçalı Mahalleleri arasında ulaşımı sağlayan 5 kilometre uzunluğundaki arterde asfalt çalışmaları tamamlandı.

Suluyayla – Topçalı Grup Yolu Yenilendi

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler, Onikişubat ilçesinde Suluyayla ve Topçalı Mahalleri arasında ulaşımı sağlayan 5 kilometre uzunluğundaki arterde başlattığı asfalt çalışmalarını tamamladı. Gerçekleştirilen yenileme çalışmalarıyla mahallelerin ulaşım standardı iyileştirildi.

Muhtar Demir’den Başkan Güngör’e Teşekkür

Çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Suluyayla Mahalle Muhtarı Ramazan Demir, “Suluyayla ve Topçalı Mahalleleri arasında ulaşımı sağlayan ve bölgedeki birçok mahalle tarafından yoğun olarak kullanılan arter, deforme olduğu için ulaşımda aksamalara neden oluyordu. Ayrıca yolumuz asfalt olmadığı için mahallemiz toz toprak içerisinde kalıyordu. Durumu Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e arz ettik. Sağ olsun Hayrettin Güngör Başkanımız da yolumuzun asfaltlanması için ekiplere talimat verdi. Ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla mahallemize ulaşım sağlayan arter baştan uca yenilendi. Çalışmalarından dolayı Hayrettin Güngör Başkanımıza ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.